Siirry sisältöön

Palvelut

Meiltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset sekä erilaiset LVI-työt luotettavasti ja ammattitaidolla. Teemme myös nestekaasulaitteiden koeponnistuksia.

Oikeaoppinen asennus takaa ilmalämpöpumpun taloudellisen käytön

Onnistunut ilmalämpöpumpun asennus ja laitteen sijoittelu vaikuttavat ilmalämpöpumpun tehokkaaseen toimintaan. Asennus tulee aina jättää ammattilaisten tehtäväksi, sillä se vaatii erikoisosaamista. Siihen liittyviä sähkötöitä saa tehdä vain Turvatekniikan keskuksen rekisteröimät sähköurakoitsijat. Ilmalämpöpumpun asennus pitää sisällään yksiköiden sijoittelun, kondenssivaaran välttämisen ja laitteen käyttöönoton.

Sijoittelulla on suuri merkitys ilmalämpöpumpun tuottamaan hyötyyn. Sisäyksikkö tulisi sijoittaa paikkaan, josta puhallusilma pystyy liikkumaan mahdollisimman esteettä. Paikkaa pohdittaessa kannattaa huomioida myös mahdollinen takka tai uuni. Ilmalämpöpumpun ilmavirta pystyy levittämään takan lämmön tehokkaasti koko asuintilaan, jolloin lämmityskustannuksiin saadaan lisää säästöjä.

Ulkoyksikkö pyritään yleensä asentamaan mahdollisimman lähelle sisäyksikköä. Sen sijaintia suunniteltaessa kannattaa välttää makuuhuoneen seinää. Vaikka nykyaikaiset ilmalämpöpumput ovat hiljaisia, kuuluu niistä kuitenkin pientä hurinaa, joka saattaa häiritä herkkäunisia.

Ilmansuunnalla ei ole suurta merkitystä ulkoyksikön sijaintiin. Talvisaikaan sekä etelän että pohjoisen puolen reunustoilla lämpötila on sama, tosin kesäaikaan olisi hyvä, mikäli ilmalämpöpumppu sijaitsisi varjossa.

Ilmalämpöpumpun saa asennettua sekä vanhaan että uuteen rakennukseen. Asennus saadaan tehdyksi yleensä yhden työpäivän aikana.

Kodin isot ja pienet LVI-työt ammattitaidolla ja luotettavasti

Palvelemme yksityisiä omakoti-, rivi- ja kerrostaloasujia monipuolisesti kodin erilaisissa LVI-urakoinneissa. Hoidamme ammattitaidolla niin vesikalusteiden, kuten esimerkiksi hanojen tai wc-altaiden, huollot ja uusimiset kuin käyttö- ja lämmitysvesijärjestelmien putkistojen asennukset ja huollot.

Hoidamme myös lämminvesivaraajien vaihdot sekä täydelliset pannuhuoneen remontit.

Hankimme tarvittaessa luotettavien ja tunnettujen valmistajien LVI-laitteet ja -tarvikkeet urakkaasi varten. Kuten esimerkiksi kestävät UPONOR-komposiittiputkistot. Tietenkin valmiiksi paikoilleen asennettuina. Saat meiltä myös huollot kaikkiin toimittamiimme ja asentamiimme LVI-laitteisiin.

Asennamme ja huollamme toki itse hankkimasi LVI-laitteet, kunhan ne ovat Suomessa viranomaisten käyttöön hyväksymiä.

Turvallista Lomaa! Varmista nestekaasulaitteiden toimivuus säännöllisellä tarkastuksella

Nestekaasun käyttö on turvallista, kun laitteet on muistettu huoltaa ja niitä käytetään oikein. Nestekaasulla voidaan hoitaa matkailuperävaunussa tai -autossa ilman ja veden lämmitys, ruuan valmistus ja kylmäsäilytys. Nestekaasulla toimivia käyttölaitteita ovat mm. liesi, jääkaappi ja lämmittimet.

Nestekaasun käyttöön liittyy tiettyjä riskejä, kuten häkävaara sekä kaasuvuodot ja -räjähdykset. Onnettomuudet voi kuitenkin välttää käyttämällä laitteita oikein ja ohjeiden mukaisesti.

Nestekaasulaitteistoille kuuluu suorittaa kerran vuodessa koeponnistus, josta saa tarkistustarran. Esimerkiksi vakuutusyhtiöt vaativat vahinkojen korvausten yhteydessä, että nestekaasulaitteiden tarkistus on suoritettu asianmukaisesti. Kaasulaitteet pitää tarkistuttaa hyväksytyllä huoltoliikkeellä. Säännöllinen huoltotarkastus ehkäisee laitteiden toimintahäiriöitä ja varmistaa, että laitteet toimivat asianmukaisesti.

Kylmäasennus Sironen, KAS Oy, on Tukesin hyväksymä huoltoliike (lupanro. 4546/39/2013).Teemme nestekaasulaitteistojen koeponnistuksia Lohjan ja Karstulan alueilla sopimuksen mukaan.